Lediga sommarjobb
« Tillbaka till län | Jobb i Stockholm / Sundbyberg
Visa: Sommarjobb      Extrajobb      Vikariat

Lediga Sommarjobb i Sundbyberg

Sjuksköterska till ögonvårdsavd. i centrala Stockholm
OM UPPDRAGET Nu söker vi en sjuksköterska till en kirurgisk vårdavdelning som behandlar olika typer av ögonsjukdomar. Avdelningen är belägen i centrala Stockholm.  Uppraget gäller omgående till okto..
Sjuksköterska till Uppdrag i Örebro län
OM UPPDRAGET Nu söker vi erfarna sjuksköterskor till uppdrag inom hemsjukvård och äldrevård i Örebro län. Vi söker både dig som är intresserade av extraarbete och dig som vill gå på lite längre uppdr..
Barnmorska till Västmanland
OM UPPDRAGET Nu söker vi för en kunds räkning en erfaren barnmorska till uppdrag i Västmanland. Uppdraget startar i slutet av november och sträcker sig fram till slutet av maj 2018. I det här uppdrag..
Erfaren IVA-sjuksköterska
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är utbildad IVA-sjuksköterska med erfarenhet från post-op eller annan intensivvård till ett uppdrag på en högspecifik kirurgisk postoperativ avdelning i södra Stockhol..
sjuksköterska till kirurgavdelningar i norra Stockholm
OM UPPDRAGET Är du sjuksköterska och vill jobba nom kirurgisk slutenvård i norra  Stockholm.  Det finns uppdrag både för dig som vill gå på kortare eller längre uppdrag, på flertalet kirurgavdelninga..
Sjuksköterska till barnavdelning
OM UPPDRAGET Är du sjuksköterska med vana av att jobba med barn, nu söker vi dig som vill gå kortare eller längre uppdrag på olika barnavdelningar i norra och södra Stockholm. Vi har uppdrag på olika ..
Sjuksköterska till BUP
OM UPPDRAGET   Nu söker vi dig som är sjuksköterska med erfarenhet av att jobba inom psykiatri och gärna inom BUP-verksamhet. Uppdraget finns i södra Stockholm med bra kollektivtrafikanslutningar. Vi ..
konsultsjuksköterska till uppdrag inom geriatrik
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är allmänsjuksköterska för uppdrag på en geriatrisk avdelning i norra Stockholm. Att jobba inom geriatrik är enormt lärorikt för här träffar du på alla möjliga olika d..
Sjuksköterska till ASIH-uppdrag i Stockholm
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från avancerad sjukvård i hemmet eller palliativ vård  till ett ASIH-uppdrag från omgående och t.o.m året ut. Arbetstidern..
Sjuksköterska till post-operativ avdelning södra Stockholm
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med lång erfarenhet från post-op eller liknande avdelning till ett uppdrag på en högspecifik kirurgisk postoperativ avdelning i södra Sto..
« Tillbaka  ( Visar 10-20 av 140 jobb )  Nästa »
Visa alla jobben i en snabblista
Lagar & regler

Skatteavdrag för dig som pluggar på annan ort

Studerar du på universitet/högskola och åker hem på sommaren och jobbar? Då har du möjlighet att få avdrag enligt reglerna om ”tillfälligt arbete på annan ort”?
Jobb i Fokus

Upptäck världen som reseledare

Du som längtar efter en spännande utmaning skall absolut ansöka som reseledare hos STS Alpresor. Du har chansen att få arbeta med positiva människor i den vackraste och mest stimulerande miljö som finns; Alpernas paradis. Det är dessutom en mycket fin merit inför framtiden.
Guide till jobbet

Så fixar du sommarjobbet

Checklista med åtta enkla och snabba tips.
LÄs mer om: Hitta jobbet

Så skriver du en jobbansökan

När du snickrar ihop en jobbansökan är det viktigt att fundera på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen.
LÄs mer om: Ansökan

Framtidsyrken

Funderar du över vilken utbildning du ska välja? Då kan det vara en bra idé att sätta sig in i hur arbetsmarknaden för olika yrken kommer att se ut om fem år.
LÄs mer om: Karriär

Gör karriär i Norge

Många som flyttar till Norge jobbar i barer eller på lager. Men det finns jobb att söka även för den som redan börjat klättra på karriärstegen.
LÄs mer om: Utland

Lagar & regler

Regler om arbetstid vid sommarjobb

Regler för dig som är under 18
LÄs mer om: Lagar

Jobba i Norge?

Om du ska flytta till eller jobba i Norge är det alltid bra att känna till vad som gäller och vad du bör tänka på som svensk. Här får du några praktiska råd.
LÄs mer om: Utland

Håll koll på pengarna

Privatekonomens bästa tips inför sommarjobbet.
LÄs mer om: Ekonomi

Vad ska man betala i skatt när man sommarjobbar?

Vägledning i skattedjungeln för dig som ska jobba extra.
LÄs mer om: Ekonomi

Jobb i fokus

Upptäck världen som reseledare!

Du som längtar efter en spännande utmaning skall absolut ansöka som reseledare hos STS Alpresor.

Antal jobb på siten just nu!

3083
Branscher & yrken
Psykolog
Som psykolog möter man människor som har det svårt i livet på olika sätt.

Läkare
Läkare spelar en central roll inom sjukvården. Jobbet kräver en förmåga att kombinera medicinska kunskaper med mänsklig förståelse.

Flygledare
En flygledares huvuduppgift är att vägleda flygplanen genom luftrummet på ett säkert, smidigt och miljövänligt sätt.

Arkitekt
En arkitekt ritar byggnader av olika slag. Det kan vara allt från villor och lägenheter till simhallar och kontor.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!FrÅga om sommarjobb
Är du osäker på dina rättigheter och skyldigheter när du jobbar. Fråga oss om allt från anställningsbevis till semesterersättning.
ställ din fråga
Undersökning

Vilken är din drömbransch?

IT & telekom
Finans
Handel
Industri
Hotell & restaurang
Vård & omsorg
Stat & myndigheter
Bygg
Annan